Serveis

MENJADOR

El servei de menjador està gestionat per MONTSE MONITORS, SL com a responsable de la gestió de rebuts i monitores i ALIFRES, SA com a responsable de l’alimentació. L’escola compta amb cuina pròpia.

Per a aquells nens que es quedin a dinar cada dia, el preu és de 6,15€ i per als que es quedin ocasionalment, de 7€.

Els usuaris de menjador hauran d’abonar el preu del dinar a través de rebut bancari a mes vençut.

Si són ocasionals hauran d’adquirir un tiquet a la Caixa de Sabadell de la Roca del Vallès i dipositar-lo a la bústia abans de les 10h del dia anterior que es quedin.

Si per qualsevol motiu el nen/a no es queda a dinar, cal comunicar-ho abans de les 10h del matí i se’ls descomptarà del rebut. La coordinadora del menjador serà qui portarà tots aquests temes; el seu horari d’atenció és cada dia de 9h a 10h o la podeu trucar al seu telèfon: 607956241 (Sacra).

Les beques de menjador concedides pel Consell Comarcal són gestionades des dels Serveis Socials de l’Ajuntament, en coordinació amb el Centre.


ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Cada dia es fan les activitats del BON DIA  (servei d’acollida de 7.30h a 9h) i del BONA TARDA (berenar de 16.30h a 17h).

A partir de les 16.30h es realitzen activitats extraescolars diverses: iniciació a l’esport, dansa, patinatge, defensa personal, ioga, teatre, anglès dibuix i jocs de taula. L’AMPA és qui organitza i gestiona aquestes activitats i l’empresa MONTSE MONITORS, SL qui les porta a terme.

Els dilluns de 16.30h a 18h la biblioteca de l’Escola romandrà oberta pels alumnes de 4t a 6è.

Demanem als pares i mares que no sobrecarregueu als nens amb moltes activitats.